fbpx
BloggMatnyttigtVikten av Personalliggare

Vikten av Personalliggare

Skatteverket har under de senaste veckorna utfört många kontroller som resulterat i böter. Detta då restaurangverksamheterna i många av fallen inte haft koll på sina Personalliggare.

Med detta i åtanke vill vi göra er extra uppmärksamma på att inte slarva med in- och utstämplingen, det kommer kosta er!

Att tänka på;

  • Var noggrann med att ALL personal stämplar in och ut varje dag de jobbar

  • Säkerställ att minst en i personalen på plats vet hur de tar fram personalliggaren, då detta måste kunna uppvisas under tiden kontrollanten är närvarande

  • Informera samtliga anställda om era rutiner vid en kontroll


Tänk även på att om er digitala personalliggare skulle ligga nere, skriv ner aktuella tider på en pappersliggare under tiden och registrera detta manuellt retroaktivt när den digitala liggaren åter fungerar och personalen kunnat stämplat in igen. Vid ett sådant fall- kontakta omgående er leverantör så att de kan hjälpa er få igång den snarast möjligt.

Håll koll på er personalliggare, det kommer att löna sig när Skatteverket gör kontroll hos er!
Håll koll på er personalliggare, det kommer att löna sig när Skatteverket gör kontroll hos er!


Har ni frågor eller funderingar, eller helt enkelt är i behov av en digital personalliggare- tveka inte att kontakta oss på mail support@timetjek.com eller på telefon 010-188 48 50 för mer information!


Redo? Kom igång idag!

Prova alla våra funktioner gratis i 14 dagar, välj sedan prispaket eller fortsätt tidrapportera gratis för alltid.