fbpx

Schemaläggning

Med Timetjeks webbaserade schemaläggningsprogram blir schemaläggning enkel och effektiv. Tack vare den digitala och molnbaserade lösningen kommer du åt schemat överallt där du är uppkopplad. Timetjek gör även smidiga kopplingar från schemat direkt till systemets löneprogram och tidrapportering. 

schema personal timetjek 2023

Smidig schemaläggning

Drag & Drop. Med en smidig drag & drop-lösning blir det busenkelt att schemalägga och flytta runt arbetspass mellan personalen.

Kopiera vecka. Använd ett grundschema som du är nöjd med och kopiera hela veckans schema till valda veckor.

Schemalägg hur du vill. Schemalägg valfri period utifrån eget önskemål (välj mellan 1 dag och 8 veckor).

Förbestämda grundpass. Ställ in regler på grundpassen och se till så att schemalagda pass uppfyller önskade tider.

Tillgänglighet och öppna arbetspass

Tillgänglighet från personal. Få en tydlig bild över när personalen är tillgänglig och kan jobba direkt i schemavyn via personalens personalsidor.

Skicka ut notis vid öppna arbetspass. Låt Timetjek hjälpa dig att tillsätta personal på obemannade/öppna arbetspass. Skicka ut en notis, mail eller SMS och låt dina anställda svara vid intresse om de kan och vill ta arbetspassen. 

Tagit del av schemat. Se direkt i schemaläggningsvyn om personalen tagit del av sitt publicerade schema eller ej.

Öppna pass tillgänglighet Timetjek Personalsystem
Extra schema Timetjek

Extrafunktioner

Byta eller ge bort pass. Personalen har möjlighet att byta arbetspass med varandra genom enbart ett par klick. Spara både tid och energi för både personal och administratör.

Frånvaro. En frånvaro, oavsett om det är semester eller sjukfrånvaro, syns tydligt i schemat och hindrar dig från att schemalägga en person med angiven frånvaro.

Kostnadsberäkning. Få en snabb hjälp med en uppskattad kostnad för var dags schemalagd personal, utifrån anställning och arbetspassets timmar. Du kan även se mer i detalj vad personalens kostnad består av i form av lön, sociala avgifter och eventuell semesterersättning.

Schemaläggning i Timetjek

Snabbt & enkelt

Spara administrativ tid och energi genom att med ett fåtal klick både schemalägga och sedan även publicera valt arbetsschema direkt till personalen  

Smidig redigering

Det skall vara enkelt att skräddarsy vart arbetspass, oavsett om det är ett grundpass eller tillfälligt arbetspass. Är det redan publicerat? Inga problem! Redigera arbetspasset, publicera på nytt och låt personalen få tillgång till det senast publicerade passet.  

Se personalkostnad

Få en tydlig överblick över personalens kostnad dag för dag utifrån lagt arbetsschema. Detta hjälper er hålla koll på företagets ekonomi och dagsbudgeten blir tydligare att efterleva. 

Redo? Kom igång idag!

Prova alla våra funktioner gratis i 14 dagar, välj sedan prispaket eller fortsätt tidrapportera gratis för alltid.