fbpx

Integrationer

Onslip Kassaystem Timetjek Personalsystem

Onslip är ett framtidssäkert kassasystem och affärssystem för restauranger, kaféer och besöksnäring. Onslip erbjuder en molnbaserad kassalösning som täcker alla nuvarande och framtida behov med hjälp av framtidssäker kassateknik och en öppen plattform med integrationer som ständigt utökas.

WEIQ ersätter kassasystem för restauranger

WEIQ är en app som låter dig slippa vänta i kön eller på personal genom att ge dig verktyget för att beställa och betala direkt till bordsnumret eller för upphämtning. Betalar gör du enkelt med kort, som du endast behöver lägga till en gång, eller på vissa ställen även med Swish. Efter din beställning är lagd får personalen in beställningen i en padda samt en bong skrivs ut direkt till kök eller bar.

ES Kassasystem

ES Kassasystem är ett enkelt, effektivt och flexibelt kassasystem som kan anpassas efter just din typ av verksamhet. Oavsett vilken typ av verksamhet du har kan ES Kassasystem tillgodose dina behov. Specialanpassade lösningar finns för alla typer av branscher!

logo tango 1

Ancon består av flera innovativa produkter för restauranger, allt i från kassasystem, expresskassor, digitala köksskärmar till online orderapp och bordsbokningssysten.

kassahuset se logo

Kassahuset.se är en ledande oberoende återförsäljare av Kassasystem, Kassaregister och betalterminaler.

fortnox integrationspartner sv farg

Fortnox är en molnbaserad plattform för bokföring, fakturering och löneadministration.

Fortnox är integrerat med Timetjek och skickar all bokföringsdata direkt in i Fortnox och bokförs automatiskt.

ai logga new

Arbetsgivarintyg.nu – en tjänst från Sveriges a-kassor

Skicka allt ifrån arbetstid, frånvaro, semester och lön från Timetjek med ett knapptryck för att skapa kompletta arbetsgivarintyg till berörd A-kassa.

Redo? Kom igång idag!

Prova alla våra funktioner gratis i 14 dagar, välj sedan prispaket eller fortsätt tidrapportera gratis för alltid.