Integrationer

ES Kassasystem

ES Kassasystem är ett enkelt, effektivt och flexibelt kassasystem som kan anpassas efter just din typ av verksamhet. Oavsett vilken typ av verksamhet du har kan ES Kassasystem tillgodose dina behov. Specialanpassade lösningar finns för alla typer av branscher!

ES Kassasystem är integrerat med Timetjek för in- och utstämpling via stämpelklockan samt synkronisering av ekonomisk data. Lösningen är helt automatiserad. “Set and forget” – som man brukar säga. Alla transaktioner som genomförs i ditt ES Kassasystem skickas automatiskt över till Timetjek – utan att du behöver lyfta ett finger!

logo tango 1

Ancon består av flera innovativa produkter för restauranger, allt i från kassasystem, expresskassor, digitala köksskärmar till online orderapp och bordsbokningssysten.

Ancon är integrerat med Timetjek för in- och utstämpling via stämpelklockan samt synkronisering av ekonomisk data från försäljningen. Alla transaktioner som genomförs i Ancon skickas automatiskt över till Timetjek enkelt och smidigt.

fortnox integrationspartner sv farg

En molnbaserad plattform för bokföring, fakturering och löneadministration.

Fortnox är integrerat med Timetjek och skickar all bokföringsdata direkt in i Fortnox och bokförs automatiskt.

ai logga new

Arbetsgivarintyg.nu – en tjänst från Sveriges a-kassor

Skicka allt ifrån arbetstid, frånvaro, semester och lön från Timetjek med ett knapptryck för att skapa kompletta arbetsgivarintyg till berörd A-kassa.

Samarbete

kassahuset-se-logo

Kassahuset.se – Alla betallösningar under ett tak.

Kassahuset är en ledande oberoende återförsäljare av Kassasystem, Kassaregister och betalterminaler.

FoodTec_logo

Beställningssystem, bordsbokning och digitala presentkort

Vi skapar en möjlighet för ditt företag att driva en självgående och automatiserad, digital verksamhet som är hundraprocentigt integrerad och synkroniserad med den fysiska verksamheten.

Redo? Kom igång idag!

Prova alla våra funktioner gratis i 14 dagar, välj sedan prispaket eller fortsätt tidrapportera gratis för alltid.