fbpx
BloggNyheterPersonalsidan – ett administrativt hjälpverktyg

Personalsidan – ett administrativt hjälpverktyg

Är Du administrativt ansvarig för personalhanteringen på företaget? Tar det mycket av Din arbetstid, tid som hade kunnat användas till andra uppgifter?

Många av företagens ansvariga för personalhantering lägger onödigt mycket tid på administration av detta. Det innebär mycket arbete och innefattar bland annat schemaläggning av anställdas arbetspass, lönehantering och hantering av frånvaroanmälningar. Utöver detta läggs det tid på att vidare hitta ersättare till anställda som anmält sig frånvarande.

De anställda blir en del av administrationen

Låt de anställda bli en del av planeringen och hjälps åt att tillsammans få en rullande administrativ vardag med Timetjek. Via vår personalsida kommer den anställda själv kunna hjälpa Dig som chef eller administratör och du minimerar dessa administrativa tidstjuvar.

Här kan de bland annat;

  • Stämpla in och ut för dagen
  • Markera i en gemensam kalender vilka dagar de kan och inte kan jobba
  • Skicka in önskemål om arbetspass
  • Anmäla frånvaro
  • Ansöka om ledighet/semester
  • Se lönesedlar 

Ni som administratörer kan i andra änden skicka ut notiser till Era anställda, exempelvis när det finns nya pass upplagda eller om det finns ett ledigt pass som behöver bemannas. Då kan de anställda enkelt gå in via sin personalsida och där själva anmäla sig till arbetspasset.

De anställda har här även möjlighet att byta pass med varandra och skicka detta till Dig som administratör när de har ett färdigt förslag om byte. Du kan då med enkla knapptryck godkänna önskemålet om byte och Timetjek sköter resten. Vårt system lägger automatiskt om schemat till rätt anställd och uppdaterar därmed även underlaget inför lönehanteringen.

I de fall en utstämpling missas på plats av en anställd, kan hen hjälpa Dig med administrering av detta också. Det görs via deras egen personalsida, där de har möjlighet att stämpla ut i efterhand. I samband med en sen utstämpling kan en kommentar lämnas av den anställda så att Du i efterhand vet vad tidsavvikelsen avser innan den godkänns.

 

Är du inte redan kund hos Timetjek, varmt välkommen att registrera er och prova gratis i 14 dagar. Vid frågor eller funderingar kan ni kontakta vår support på support@timetjek.com eller 010-188 48 50 helgfria vardagar 09.00-16.00 (lunchstängt 12.00-13.00). 


Redo? Kom igång idag!

Prova alla våra funktioner gratis i 14 dagar, välj sedan prispaket eller fortsätt tidrapportera gratis för alltid.