Timetjek uppdaterar nöjeskvarteret Malmborgen från gammal stämpelklocka till elektronisk personalliggare

Marcus Walterström, VD & Ägare av nöjeskvarteret Malmborgen berättar om hur de gick från gammal hederlig stämpelklocka till elektronisk personalliggare via Timetjek.

Från hederlig stämpelklocka och manuella löner till elektronisk personalliggare och automatiska löner

Tidigare använde vi den gamla hederliga stämpelklockan samtidigt som personalen skrev in sig på pappersliggaren. Arbetstimmarna sammanställde sedan vår administration i slutet av varje månad som därefter gjorde manuella löner. Detta var givetvis ingen optimal lösning, både anständigt och väldigt tidskrävande då vi har strax över 300 anställda per år. De anställda hade även svårt att överblicka hur många timmar de jobbat en specifik period. De kunde inte heller se sitt schema eller nå sina lönespecifikationer på ett smidigt sätt.

När vi började använda Timetjek fick vi hjälp med att föra över anställIda från vårt tidigare lönesystem till Timetjek. Vi började även successivt registrera arbetstider med Timetjeks elektroniska personalliggare från arbetsplats till arbetsplats. Vi har sju olika arbetsplatser med varierande öppettider. Att Timetjek var behjälpliga med att systematiskt övergå till deras system var helt klart avgörande för en så pass stor digitalisering för vår sida.

När väl alla arbetsplatser samt våra 300 anställda registrerade arbetstider i Timetjek upplevde vi en enorm skillnad. Vi kunde för förstå gången se anställda checka in- och ut i realtid, samtidigt som de anställda fick sina scheman direkt i mobilen. Det var en rejäl förbättring.

pickwick_pub
Pickwick Pub

Deras support är riktigt bra och vi är tacksamma för deras snabba hantering och behjälpliga bemötande

Under tiden vi har använt Timetjek har vi även märkt att deras support är riktigt bra och vi är tacksamma för deras snabba hantering och behjälpliga bemötande. De svarar alltid på våra frågor och har hjälpt oss sammanställa data från vårt tidigare lönesystem in i Timetjek. Detta gör att vi inte har förlorat någon viktig data och har gjort det möjligt att skapa kompletta Semesterlöner, Kontrolluppgifter, Fora-rapporter m.m. i Timetjek.

Följer GDPR och data lagras på ett tryggt och säkert sätt

Idag är vi tacksamma och glada över den tid och de pengar vi sparar. Vi har kunnat minska våra administrativa kostnader avsevärt, samtidigt som våra anställda upplever bättre kontroll över sina tider och schema. De får även nu sina lönesedlar enkelt och smidigt online.

Timetjek följer även de nya GDPR lagarna och vi känner oss trygga med hur data lagras på ett säkert sätt.

granden
Gränden

Det vi saknar idag är koppling till våra kassor och övriga statistikfunktioner som ger oss ännu större inblick i kostnader och intäkter m.m. Vi vet dock att Timetjek planerar att få in dessa funktioner inom en snar framtid och vi ser fram emot att kunna utöka vårt användande av Timetjek.

Vi rekommenderar med glädje Timetjek till andra företag som vill uppleva total kontroll och även spara tid och pengar. Oavsett om ni använder ett befintligt system eller pappersliggare med manuella löner gör ni en besparing med Timetjek.

Arbetsplatser på Malmborgen där Timetjek används idag:

  • Pickwick Pub
  • Sankt Markus Vinkällare
  • Swing Inn Nattklubb
  • Club Privé
  • Gränden
  • Elysée
  • Orvars korvar
  • Kontoret

Varma hälsningar
Markus Walterström

Ägare, VD

Swing Inn AB

Redo? Kom igång idag!

Prova alla våra funktioner gratis i 14 dagar, välj sedan prispaket eller fortsätt tidrapportera gratis för alltid.